17.11.2017

“Dikkat Aile Var” Tiyatro Etkinliğinde Çocukların Tebessümü

Belediyemiz tarafından davet edilen Tiyatro Balans ekibi, 'Dikkat Aile Var' oyunuyla seyircinin karşısına çıktı. Kaymakam/Belediye Başkan Vekilimiz Ergün BAYSAL’ın da izlediği gösteri özellikle çocuklar tarafından büyük beğeni ile izlendi.

Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında aile, gençlik ve gençliğin uyuşturucu ve uyarıcı maddeler konusunda bilinçlendirilmesine yönelik 4 gün boyunca tiyatro gösterileri yapıldı. Oyunların 5. gününde ise ailenin birliği ve bütünlüğü konulu, kadınlarımıza ve çocuklarımıza özel ‘Dikkat Aile Var’’ adlı tiyatro oyunu sergilendi. Tiyatro haftası etkinlikleri kapsamında Belediyemiz tarafından kentimize davet edilen İstanbul merkezli Metin Karaman yönetimindeki Balans Tiyatro ekibiyle 13-17 Kasım tarihlerinde Mitanni Kültür Merkezi tiyatro salonunda sergilenen tiyatro etkinlikleri daha çok çocuklar ve gençlerin ilgisini gördü. Tiyatro severlerin arasında bir de ünlü isim vardı. Müzik grubu olan Zakkum'un solisti Yusuf Demirkol'da Nusaybinlilerle birlikte tiyatro oyununu izledi.

Gösteri sonunda Nusaybinlilerin konuksever ve ilgisinden memnun olduklarını dile getiren tiyatro ekibi oyuncuları, bu tiyatronun Nusaybin’de de sahne almasını sağlayan sayın Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Ergün BAYSAL’a teşekkür ettiler.

Gösteri sonunda  Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Ergün BAYSAL oyuncularla hatıra fotoğrafı çektirdi.