10.12.2018

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ Cami açılışına katıldı

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ, Nusaybin Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Mehmet BALIKÇILAR, Mardin İl Müftüsü İsmail ÇİÇEK ve Nusaybin İlçe Müftüsü Üsame ANLAĞAN Akçatarla Mahallesinde yapımı tamamlanan Hacı Abdulkadir Zeynebe Cami’nin açılış kurdelesini kestiler.

Cami açılışı öncesi vatandaşlara hitap eden Diyanet İşleri Başkanı Ali ERBAŞ: "Hayırsever Hacı Abdulkadir Yıldırım'ın yaptırmış olduğu, Allah'ın evlerinden biri olan bu güzel caminin açılışını yapıyoruz. Rabbimiz; "Camileri ancak Allah'a, mağfiret gününe inananlar, namazlarını kılanlar, zekâtlarını verenler yaptırırlar" buyuruyor. İşte Kıymetli Abdulkadir Yıldırım Bey  bu müjdeye nail olmuş, camiyi yaptırmış, İnşallah nice insanlar bu camide namaz kılarlar, rükû ederler, secde ederler." dedi.

Camide sünnet namazlarını kılan Prof. Dr. Ali ERBAŞ daha sonra Abdulkadir YILDIRIM tarafından verilen yemeğe katıldı.