23.11.2017

Dursun Ali Erzincanlı Duygulandırdı

Belediyemiz, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün organize ettiği Dursun Ali ERZİNCANLI şiir dinletisi Mitanni Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Nusaybinlilerin yoğun ilgi gösterdiği şiir programına ayrıca, Mali Hizmetler Müdürü Özgür Turan,  Kültür ve Sosyal işler Müdür Vekili Nurettin Şimşek, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Kemal ASLAN, Destek Hizmetleri Müdür Vekili Yener YILDIRIM, Nusaybin Müftüsü İrfan AÇIK ve TÜGVA İl Başkanı Mesut ÇETİN katıldı.

İlçemizde kültürel ve sanatsal etkinlikler kapsamında düzenlenen program, Belediye Kültür ve Sosyal işler Müdür Vekili Nurettin Şimşek’in, açılış konuşmasıyla başladı. Dursun Ali ERZİNCANLI’nın sahne almasıyla birlikte, salonu dolduran konuklar duygu dolu anlar yaşadı. Çeşitli şiirler seslendiren sanatçı, son olarak 15 Temmuz’da şehit düşen bir genci konu alan muhteşem sinevizyon çalışması yayınladı. Yayınladığı bu çalışmayla birlikte salondakiler gözyaşlarına hakim olamadı.

Program bitiminde Belediyemiz, Destek Hizmetleri Müdür Vekili Yener YILDIRIM, sanatçı ERZİNCANLI’ya bir buket çiçek takdim etti.