10.11.2017

Eğitim Kurumlarına Olan Desteğimiz Devam Ediyor

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü, Eğitim kurumları ve diğer resmi kurum ve kuruluşlara yaptığı çevre düzenlemeleri çalışmaları aralıksız devam ediyor. Birçok okulumuzda başlatmış olduğumuz çalışmalar kapsamında Nusaybin Anadolu Lisesi'nde de çevre düzenleme çalışmaları yapıldı.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından Nusaybin Anadolu Lisesi bahçesinde çevre düzenleme çalışmaları yapıldı. Çevre düzenleme çalışmaları kapsamında okul bahçe kısmına 40 metre tül bordür taşı, 130 metre parke taşı döşemesi yapıldı. Ayrıca 10 m²’lik bahçe alanına 2 kamelya konulması için zemin blokaj haline getirildi. Müdürlükçe yapılan açıklamaya göre;  İlçe merkezi ve kırsal mahallelerimizde bulunan Eğitim Kurumlarımıza olan desteğimiz devam edecektir.

Anadolu Lisesindeki öğrenciler Sayın Kaymakam/Belediye Başkan Vekilimiz Ergün Baysal’a hizmet ve okullara yapmış olduğu destek ve katkılarından dolayı teşekkür ettiler.