7.5.2019

Ekiplerimiz çalışmalarını iftar sonrası da sürdürüyor

Belediyemiz, aşırı sıcak hava ve Ramazan ayı dolayısıyla kentin değişik yerlerinde çalışma yürüten birimlerdeki personelin mesai saatlerini geceye kaydırdı.

Nusaybin’in pek çok yerinde kaldırım, asfalt serim, kilit parke taşı döşeme, park yeşillendirme ve temizlik çalışmalarının sürdürüldüğünü belirten Eş Başkanlarımız, Ramazan ayının sonuna kadar ekiplerin bu şekilde organize olacağını, bayramdan sonra tekrar rutin çalışma programına döneceklerini söyledi.

Çalışmaların öngörülen takvime uygun şekilde sürdürüldüğünü, yönetim olarak belirledikleri hedeflerin çalışma sezonunun sonuna doğru tümüyle gerçekleşeceğini belirten Eş Başkanlarımız, çalışmalarla Nusaybin’in siluetini yavaş yavaş değiştirdiklerini ifade etti.

Öte yandan Temizlik İşleri Müdürlüğümüz, vatandaşlarımızın iftar saatine yakın, evlerinde biriken çöpleri kapıları önündeki çöp kutularına veya bölgede bulunan çöp konteynırlarına bırakmaları yönünde duyuruda bulundu.