28.6.2019

Eş Başkanımız Av.Semire NERGİZ emekçilerle vedalaştı

Eş Başkanımız Av.Semire NERGİZ ve Başkan Yardımcımız Yılmaz GÜNDÜZ, İŞKUR tarafından Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında Belediyemizde görevlendirilen ve çalışma süreleri tamamlanan emekçilerle vedalaştılar.

Görev süreleri boyunca ilçeye kattıkları hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkürlerini ileten Eş Başkanımız Av.Semire NERGİZ, TYP çalışanlarının geçici sürelerle de olsa Belediye bünyesinde istihdam edilmesine çok önem verdiklerini dile getirdi.

Belediyeyi 32.369.051.23 TL borçla devraldıklarını ifade eden Sayın NERGİZ, can sıkan bu gibi defterleri kapatarak, toparlanma sürecine girmek istediklerini söyledi. Eş Başkanımız Av.Semire NERGİZ, “Sabır ve umutla çalışarak her şeyin üstesinden geleceğiz. Bu topraklar hepimizin ve bizim olan bu topraklar için daima çalışacağımızdan emin olabilirsiniz.” diye konuştu.

Konuşmanın ardından, iş süresi sona eren emekçilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Daha sonra Eş Başkanımız Av.Semire NERGİZ ve Başkan Yardımcımız Yılmaz GÜNDÜZ, emekçilerle vedalaştılar.