3.5.2019

Eş Başkanımız Ferhat KUT çalışmaları inceledi

Eş Başkanımız Ferhat KUT, ETÜT Proje Müdürü ve Fen İşleri Müdürü Vekili Ramazan AKAY ve Fen İşleri teknik personelleriyle birlikte sahaya inerek yapılan çalışmaları inceledi.

İlçemiz mahallelerinde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Eş Başkanımız Ferhat KUT, yapılan çalışmalar hakkında ETÜT Proje Müdürü ve Fen İşleri Müdürü Vekili Ramazan AKAY'dan bilgi alırken, burada bulunan mahalle sakinleriyle de kısa süreli sohbet etti.

Mahalle sakinleri Eş Başkanımızı güler yüzle karşılarken, mahallelerinde yapılan çalşmalardan dolayı memnun olduklarını belirterek, görevlerinde başarılar dilediler.

Eş Başkanımız Ferhat KUT, son olarak Mitanni Kültür Merkezi ve Kadın ve Aile Hizmetlerine Bağlı Gülşilav Kadın Eğitim Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi'ni ziyaret ederek, etkinlik ve programlar hakkında bilgiler aldı.