2.5.2019

Eş Başkanlarımız parkları denetledi

Eş Başkanlarımız Av. Semire NERGİZ ve Ferhat KUT, ilçe merkezinde bulunan Barış ve Demokrasi Parklarını, son olarak da Cumhuriyet Meydanını ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

Kendilerine eşlik eden Park ve Bahçeler Müdürü Vekili Şehmus BİLTEKİN ve Peyzaj Mimarı Esra AKGÜL'den çalışmalar hakkında bilgi alan Eş Başkanlarımız, yeşil alanların arttırılması için gerekli çalışmalar yapılarak, girişimlerde bulunulması yönünde talimatlar verdiler.

Parklarda çevre temizliğinin de büyük önem arz ettiğini ifade eden Eş Başkanlarımız, konu hakkında işletme sahipleriyle görüştüler ve özellikle yeşil alanların korunması yönünde uyarılarda bulundular. Vatandaşların temiz ve rahat bir ortamda oturup, dinlenebilmeleri açısından işletme personellerinin görev bilinciyle çalışmaları gerektiğine dikkat çektiler.

Sayın NERGİZ ve Sayın KUT, parklarda vakit geçiren vatandaşlarımızla da sohbet ederek, kendilerine sunulan talep ve istekleri de değerlendireceklerini söylediler.

Son olarak Cumhuriyet Meydanına gelen Eş Başkanlarımız, parklarda yapılacak ve yapılması gereken çalışmalar hakkında Park ve Bahçeler Müdürü Vekili Şehmus BİLTEKİN ve Peyzaj Mimarı Esra AKGÜL ile bilgi alışverişinde bulundular.