3.6.2019

Eş Başkanlarımızdan bayram mesajı

Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir.

Bu bağlamda, çocukların sokaklarda özgürce oyun oynayabildiği ve çocukça yaşayabildiği bir hayat, kadınların şiddetin hiçbir türüne maruz kalmadığı, halklar arasına nefret tohumlarının ekilmediği bir geleceğin umutlarımızı büyütmesini arzu ediyoruz. Barış için edilen duaların kabul olmasını diliyor ve bu özlemi duyan bütün insanlara eşit, kardeşlik mesajımızı iletiyoruz. Dileğimiz ve mücadelemiz, bayramların özü olan dayanışma ruhunun hayatın tüm alanlarına hakim kılınması içindir.

Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Bi hevîya ku cejna Remezanê lê welatê me û li hemu cîhanê bi bê sedema aşîtî û biratîyê. Cejna we ya Remezanê pîroz bê.

Av.Semire NERGİZ - Ferhat KUT
Nusaybin Belediyesi Eş Başkanları