30.6.2019

Eş Başkanlarımızın esnaf ziyaretleri devam ediyor

Eş Başkanlarımız,meclis üyelerimiz ve HDP Nusaybin teşkilatı ile birlikte ilçe merkezinde bulunan çarşı esnafını ziyaret ettiler.

Esnafları tek tek gezerek hayırlı işler temennilerinde bulunan Eş Başkanlarımız, esnaf tarafından sıcak ilgiyle karşılandılar. Belediyemizin çalışmaları hakkında esnafla bilgi alışverişinde bulunan Eş Başkanlarımız, yapılacak olan projelerden de bahsettiler. Kentin tüm cadde ve sokaklarında asfalt ile parke taşı çalışmalarının hızlı bir şekilde bitirileceğinin müjdesi verilirken, Nusaybin Kaçakçılar Çarşısı olarak bilinen Amerikan Pazarının da güzelleştirilerek, çehresinin değiştirileceğinin altı çizildi.

Esnafın sorun ve taleplerini dinleyerek tek tek not alan Eş Başkanlarımız, Nusaybin’i birlikte yöneteceklerine vurgu yaparak, şehri güzelleştirmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirttiler. Kentin her tarafına eşit bir şekilde hizmet götürerek çalışmaları hızlı yürüteceklerini de ifade ettiler.