5.12.2017

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanları'nın katılımı ile ilçemiz ekonomisinin görüşüldüğü toplantı düzenlendi.

Nusaybin Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Ergün BAYSAL başkanlığında, Mardin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı İsa TUNÇ, Kızıltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Zeynettin AYAF, Mardin Oto Sanatkarlar Odası Başkanı Gültekin COYRAT, Kızıltepe Oto Sanatkarlar Odası Başkanı Aziz DOĞRU, Mardin Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Şeyhmus GÜLTEKİN, Nusaybin Şoförler Odası Başkanı Hüseyin GÜNDOĞDU ve Derik Esnaf, Sanatkarlar Odası Başkanı Atman ELİTAŞ ve Nusaybin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Abdulgani Bilge  katılımı ile ilçemiz ekonomisinin görüşüldüğü toplantı düzenlenerek, görüş alışverişinde bulunuldu.