23.12.2017

Esnaf ziyaretleri sürüyor

Nusaybin Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Ergün BAYSAL esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Mesai mefhumu gözetmeksizin görevini sürdüren Nusaybin Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Ergün BAYSAL, hafta sonunu esnafa ayırdı.

İlk olarak çarşı esnafını ziyaret eden Sayın BAYSAL, ardından Namık Kemal Sokağı üzerinde bulunan, Amerikan pazarı olarak da bilinen pasajlar bölgesindeki esnafları ziyaret etti. Uğradığı esnafların durumu ile ilgili bilgi alan Sayın BAYSAL, aynı zamanda ilgisini çeken ürünleri de inceledi.

İlçemiz esnafı ziyarete sevinirken, şehir genelinde yapılan çalışmalar ve sosyal aktivitelerden de memnun olduklarını dile getirerek, ziyaretlerin daha sık yapılması temennisinde bulundular.

Sayın BAYSAL, ekonomiye can ve yön veren esnafın her daim yanında olacaklarını dile getirdi. Güler yüzleri ve çeşitli ikramları ile Sayın BAYSAL’ı ağırlayan esnafımız. Çalışmalarında başarılar dilediler.