15.6.2017

Fen İşleri Müdürlüğümüz Çalışmalarını Yoğun Bir Şekilde Sürdürüyor

Belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Ramazan Ayının gelmesiyle beraber gece mesaisinde de çalışmalarına devam ediyor.

Ekiplerimiz bir yandan ilçemizin muhtelif yerlerinde hafriyat, moloz, kömür atıkları ve gelişi güzel atılan çöpleri kaldırarak çevre düzenini korumak ve daha yaşanılabilir alan sunmak için Devrim Mahallesi Hınıs caddesi yol boyunca bordür taşı döşeme çalışmaları, Gümrük Lojmanlarında parke ve bordür taşı çalışmaları yapıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, resmi kurum ve kuruluşlarda, okul bahçelerinde ve daha birçok yerde parke ve bordür taşı döşeme çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

Aynı zamanda ilçemizde yeni yapılan Gençlik Merkezi’nde yol yapım ve onarım çalışmaları devam etmektedir