2.4.2018

"Genç kızlar buluşuyor" etkinliği Nusaybin'de düzenlendi

Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen "Genç Kızlar Buluşuyor" projesinin etkinliği bu defa Nusaybin'de düzenlendi. Şirinevler nişan salonunda düzenlenen etkinliğe, Mardin Valisi Mustafa YAMAN'ın eşi Gülseren YAMAN hanımefendi, Nusaybin Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Ergün BAYSAL'ın eşi Sinem BAYSAL hanımefendi ve Nusaybinli genç kızlar katıldı.

Etkinlik çerçevesinde bir araya gelen genç kızlarımız, gönlünce eğlenip stres attılar. Konuklar ardından, Mor Yakup Kilisesini, ilçemizde görev yapan güvenlik güçlerimizi ve ilçe esnafını ziyaret etti.

Son olarak Nusaybin Devlet Hastanesine uğrayarak, burada tedavi gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerinde bulunan Mardin Valisi Mustafa YAMAN'ın eşi Gülseren YAMAN hanımefendi, Nusaybin Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Ergün BAYSAL'ın eşi Sinem BAYSAL hanımefendi ve gönül elçileri, daha sonra ziyaretlerini sonlandırdılar.