22.12.2017

Gençlerbirliği'nden ziyaret

TFF Mardin 1. Amatör liginde mücadele eden Nusaybin Gençlerbirliği takımının teknik direktörü İdris OĞUZ ve yardımcısı Mervan GÜMÜŞ, Nusaybin Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Ergün BAYSAL’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirdikleri ziyarette, yıllarca karşılık beklemeden çalıştıklarını ifade eden futbol kulübünün teknik direktörü İdris OĞUZ, halı saha ve sokaklarda futbol oynayan çocukları izlediklerini ve böylece takıma futbolcu kazandırdıklarını ifade ettiler.

Sayın Ergün BAYSAL, başarı geldikçe spora desteğinin devam edeceğini yeniden vurguladı.

Ziyaret sonunda, spor ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı Nusaybin Kaymakamı/Belediye Başkanı Ergün BAYSAL’a teşekkür eden İdris OĞUZ ve Mervan GÜMÜŞ, yanlarında getirdikleri plaketi ve özel hazırlanmış, Ergün BAYSAL yazılı 47 numaralı Nusaybin Gençlerbirliği formasını hediye ettiler.