5.6.2017

Gülşilav Kadın, Eğitim, Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezinde iftar sofrası kuruldu.

Belediyemiz, Gülşilav Kadın, Eğitim, Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezimizde iftar sofrası kurarak vatandaşlarımızı bir araya getirdi.

Belediyemiz, Gülşilav Kadın, Eğitim, Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezimiz tarafından mahalle sakinlerinin bir arada iftar açmaları amacıyla organize edilen programa vatandaşlarımızın yoğun ilgisi vardı. İftar programında bir araya gelen yüzlerce vatandaşın yanı sıra belediyemizin birim amirleri, personelleri ve ilçemiz müftüsü İrfan AÇIK ile beraberindeki din görevlileri katıldı.

İftar öncesi Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualar edilmesinin ardından akşam ezanının okunmasıyla beraber  vatandaşlar iftarını açtı. İftar sonrası vatandaşlarımız; belediyemizin düzenlediği iftar programları için memnuniyetlerini dile getirerek  emeği geçenlere teşekkür etti.