27.6.2019

Gülşilav'da yıl sonu sergisi yapıldı

Kadın ve Aile Hizmetleri Birimimize bağlı Gülşilav Kadın, Eğitim, Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi'nde ücretsiz olarak kurs gören kursiyerlerin yıl boyu aldıkları eğitimlerle ürettikleri eserlerden oluşan yıl sonu sergisi büyük beğeni topladı. Yıl sonu sergisi açılışı kurum müdürlerimiz ve meclis üyelerimiz tarafından yapıldı.

Belediyemiz, vatandaşların mesleki ve sosyal gelişimine katkı sağlamak amacıyla her yıl ücretsiz kurs imkânı sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda 2018-2019 dönemi sona erdi. Kurslara katılan kursiyerler, eğitim süresinde öğrendikleri bilgiler doğrultusunda hazırladıkları eserleri, Gülşilav Kadın, Eğitim, Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi’nde vatandaşların beğenisine sundu.

Gülşilav Kadın, Eğitim, Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi’nde açılan sergide, resim, el sanatları, dikiş-nakış, giyim ve geri dönüşüm alanlarında 1500'den fazla eser yer aldı.