21.11.2017

Gülşilav'ı Ziyaret, Çocuklarla Sohbet

Kaymakam/Belediye  Başkan Vekili Ergün BAYSAL, Mardin Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri Müdürü Burak Bahadır Tuzlu ile birlikte  belediyemiz Kadın ve Aile Hizmetleri Birimi bünyesinde faaliyet gösteren Gülşilav Kadın Eğitim, Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi’ni ziyaret etti.

Gülşilav Kadın Eğitim, Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi’nde , Kadın ve Aile Hizmetleri Birim Müdürü Hayriye Asar Vural’dan kurs ve kursiyerler hakkında bilgi alan BAYSAL, daha sonra bahçede bulunan parkta oynayan çocukların yanına gitti.

Çocuklarla yakından ilgilenen Sayın BAYSAL, eğlencelerine ortak olarak onlarla sohbet etti.

İncelemeler ve çocuklarla gerçekleşen kısa sohbetin ardından Kaymakam/Belediye  Başkan Vekili Ergün BAYSAL, Mardin Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri Müdürü Burak Bahadır Tuzlu ile Gülşilav Kadın Eğitim, Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi’nden ayrıldı.