23.6.2017

Gülümse Hayata Projemiz Devam Ediyor

Belediyemizin Gülşilav Kadın, Eğitim, Kültür, Sosyal ve Yaşam Merkezi  “Gülümse Hayata” projesiyle Lösemi hastası çocuklarımızın yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Her geçen gün dünyada ve Türkiye’de hızla artmaya devam eden kanser vakalarına karşılık tedavi ve koruyucu önlemlerin yanı sıra psikolojik destek verilmesi esastır. Bu duruma karşılık belediyemiz lösemi hastası çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirme adına Gülümse Hayata projesi kapsamında ilçemiz ve ilçemize bağlı köy/mahallelerde kanserle mücadele eden çocuklarımızla bir araya gelerek hayalini kurdukları meslek gruplarını belirlemesiyle beraber bir günlüğüne hayallerini gerçekleştirme imkânı sunduk.

Çocuklarımız Kaymakam, Doktor, Hemşire, Veteriner ve Polis olma hayallerini gerçekleştirdik. Sevinçleri gözlerinden okunan çocuklarımıza tablet bilgisayar, oyuncak ve eşofman takımı gibi hediyeler dağıtıldı.