20.4.2017

Hacı Hüseyin Camii Çevre Düzenleme Çalışmaları Tamamlandı

İlçemizde bulunan okul, cami, hastane, resmi kurum ve kuruluşlardaki çalışmalarımız aralıksız devam ediyor.

Yenişehir Mahallesi Ilıca sokakta bulunan yapımına devam eden ve önümüzdeki aylarda ibadete açılması planlanan Hacı Hüseyin Camisinde Belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğü tarafından cami bahçesinde ilk etapta görüntüyü bozan toprak atıklarını cami bahçesinden kaldırılarak düz bir zemine kavuşturuldu. Ardından çalışmalara devam eden ekiplerimiz parke taşı ile bordür taşı alt zemini oluşturularak cami bahçesinde 1100 m2 parke taşı ile 550 metre bordür taşı döşeme çalışmaları yapıldı.

Nusaybin Belediyesi olarak ilçemize bağlı tüm okul, cami, hastane ile resmi kurum ve kuruluşlara imkânlar çerçevesinde gerekli tüm yardımlar verilmeye devam edecektir.