16.6.2017

Hafriyat Atıklarının Denetimi Yapıldı

Belediyemizin Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü ekiplerince, ilçemizin muhtelif noktalarındaki kazı, taşıma ve depolanan hafriyat atıklarının denetimini yapıldı.

İlçemizdeki yoğun inşaat ve TOKİ Konutları alanından kazı sonucu çıkartılan hafriyat atıklarının izinsiz taşınması ve döküm alanlarına boşaltılması hususunda uyarılar yapıldı. Söz konusu bu atıkların, mevzuata uygun bir şekilde alan tespiti için izin alınması, yüklenici firmaların taşıma izin belgelerinin olması ve bertaraf edilmesi için gerekli uyarılarda bulunup Mardin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığına yönlendirerek bilgilendirildi.

İlçemizi temiz tutmak ve çevre düzenini sağlamak adına denetimlerimiz devam edecektir.