7.11.2017

Halkın Geniş Katılımıyla Anne ve Çocuk Sağlığı Konulu Söyleşi Gerçekleşti

Belediyemizin Kadın ve Aile Hizmetleri Birimi tarafından  “Anne ve Çocuk Sağlığı  “  konulu söyleyişi soru cevap şeklinde gerçekleşti.

Anne ve Çocuk Sağlığı konulu söyleyişi Yrd. Doç. Dr. Hayri Gözlükgiller tarafından Mitanni Kültür Merkezinde halkın yoğun katılımı ile gerçekleşti. Bayanların daha çok ilgi duyduğu söyleyişi sohbet havasında geçti.

Çocuklar için ideal kilo ve boy ölçüleri, çocuklarımızda oluşan duygusal sorunlara nasıl yaklaşmalıyız, okul öncesi eğitim gibi konulara değinen Hayri Gözlükgiller; "Doğum, anneye kutsallık kazandıran, bir kadının vasıflarını melek vasfıyla birleştiren ilahi bir süreçtir" dedi.

Söyleyişi etkinliğimize katılan ziyaretçilerimize Yrd. Doç. Dr. Hayri Gözlükgiller "Anne - Babayı Kullanma Klavuzu " kitabını hediye etti. Ardından katılımcılara kitaplarını imzalayarak vatandaşlarla fotoğraf çekimi yaptı. Ayrıca etkinlik sonunda katılım sağlayan kadınlarımızın çocukları Yrd. Doç. Dr. Hayri Gözlükgiller tarafından muayene edildi.