8.11.2017

Hasantepe Mahallesinde Asfaltlama Çalışmalarına Başlandı

Mardin Büyükşehir Belediyesi Kırsal Yollar Daire Başkanlığı ekipleri tarafından, kırsal mahallelerimizde  devam eden asfaltlama çalışmaları aralıksız devam ediyor.

İlçe merkezimize bağlı Hasantepe  Mahallesindeki asfaltlama çalışmaları öncesi satıh yol düzeltilerek yola PMT serimi yapılmıştı. İpekyolu'ndan Hasantape girişine kadar olan 2  km'lik yola finişerle bitümün sıcak asfalt dökümü yapıldı. Ardından yol kısmına sürücü ve yayalar için trafik işaretleri konulacak. Önümüzdeki günlerde Tepeüstü, Tepealtı, Topaçlı, Yolbilen, Kantar ve Çiğdem Mahallelerinde asfaltlama çalışmalarına başlanılacaktır. İlçe merkezimize bağlı yıllardır terör ve başka nedenlerden dolayı bugüne kadar hiç yapılmayan, ihmal edilen yollarımız asfaltla buluşacaktır.

Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızı mağdur etmemek amacı ile daha refah ve huzurlu yaşanılabilir yerleşim alanları oluşturmak için kaliteli hizmet anlayışıyla çalışmalar aralıksız bir şekilde devam etmektedir.