19.4.2017

Hastane ve Sağlık Ocaklarına Sweetlang Dağıtıyoruz

Belediyemizin Kadın ve Aile Hizmetleri biriminin başlatmış olduğu ‘’Şeker Tadında Muayeneler için Sweetlang’’projesi adı altında sweetlang şekerleri dağıtılmaya devam ediyor.

Sweetlang, çocuk hastalarının muayene esnasında doktorlara ve hastalara kolaylık sağlamak amacıyla muayeneleri daha kolay hale getirmek için özel olarak tasarlanıp üretilmiş bir abeslangtır. Muayene esnasında kırılmaz muayene olan hastanın ağız boşluğunda ve dilinde herhangi bir tahrişe neden olmaz.

Belediyemizin başlattığı bu proje kapsamında başta Nusaybin Devlet Hastanesi olmak üzere hastane bünyesinde bulunan acil servisi, çocuk polikliniği çocuk yatan hasta servisi ve ilçemizde bulunan 5 tane Sağlık Ocağına sweetlang şekerlerimizi rutin olarak dağıtmaya devam edeceğiz.