6.3.2017

İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU İlçemizi Ziyaret Etti

İçişleri Bakanımız Süleyman SOYLU, beraberindeki Mardin Milletvekillerimiz Orhan MİROĞLU, Ceyda BÖLÜNMEZ ÇANKIRI, Mardin Vali/Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman ile birlikte ilçemize ziyarette bulundu.

İlçemize gelen İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU’yu İlçemiz girişinde Kaymakam/Belediye Başkan Vekillimiz Ergün Baysal, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Tahsin Kahraman, İlçe Emniyet Müdürümüz Abdurrahim Zengin, Garnizon Komutanı Yarbay Barış Konak gibi birçok isim karşıladı.

İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Sayın Bakanımızı anı defterini imzalaması ardından telsizden emniyet teşkilatına seslenerek görevlerinde başarılar diledi.

Emniyet Müdürlüğünden ayrıldıktan sonra esnaf ziyaretine çıkan Sayın Süleyman SOYLU vatandaşlar tarafından kahve ikram edilmesinin ardından ilçemizden ayrıldı.