18.8.2017

İçme Suyu Altyapı Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor.

İlçemiz genelinde 250 kmlik içme suyu altyapı çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Belediyemiz ile Mardin Büyükşehir Belediyesi MARSU Genel Müdürlüğünün ortak çalışmasıyla 250 km’lik temiz içme suyu  altyapı borusu döşeme çalışmaları devam ediyor. Uzun yıllardır kullanılan ve insan sağlığı açısından tehlike arz eden ve terör olaylarından zarar gören İlçemizin temiz içme suyu boruları yenileniyor.

İlçemizin birçok yerinde (Selahaddin Eyyubi Mah. Baraj Sk, Barış Mah. Ozan Sk, Yeni Turan Mah. Kamil Sk. İle Fırat Sk. ve Devrim Mah. Çetin Sokak) çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Ayrıca Bahçebaşı Mahallesinde de İlçemizin su ihtiyacını karşılamayan eski su deposunun yerine 15 bin ton kapasiteli yeni bir su deposunun yapımına yakın zamanda başlanacaktır.