12.4.2017

İhtiyaç Sahiplerine Yardımlarımız Devam Ediyor

Nusaybin Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelerin yaşadığı güçlükleri bir nebze olsun giderebilme adına sosyal belediyecilik anlayışı ile ilke edindiğimiz hizmetlerimiz devam ediyor. İlçemiz sınırları içinde olan ihtiyaç sahiplerine gıda, hijyenik paketler, battaniye, yorgan, yastık, yatak, kırtasiye seti, elektrikli soba, giyim malzemeleri gibi yardımlarımızı ekiplerimiz tarafından vatandaşlarımızın evlerine ulaştırıyoruz.

Belediyemiz bugüne kadar 5000 adet gıda paketi, 1000 adet kırtasiye seti, 1000 adet elektrikli soba, 1000 adet ayakkabı ile giyim malzemeleri, 3600 adet battaniye, 2000 adet yatak, yastık ve nevresim takımı, 750 hijyenik paket dağıtımı ihtiyaç sahipleri ailelerimize dağıtılmıştır.