11.7.2017

İlçemizde 15 Temmuz Şehitleri İçin Mevlit Okutuldu

İlçemizde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri çerçevesinde Zeynelabidin Camisinde çeşitli programlar düzenlendi.

Anma etkinlikleri Çağlar Mahallesindeki şehitlik ziyaretiyle başladı. Garnizon Komutanı P. Bnb. Latif KARA, İlçe Emniyet Müdürü Abdürrahim ZENGİN ve Kamu Kurum ve Kuruluş yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilen şehitlik ziyaretinde İlçe Müftüsü İrfan AÇIK tarafından şehitlerimizin aziz ruhları için dua edildi. Daha sonra Zeynel Abidin Camii'nde program devam etti. Program çerçevesinde Kur'an-ı Kerim tilaveti ve Yasin-i Şeriflerin okunmasından sonra, din görevlileri tarafından Türkçe, Kürtçe ve Arapça Mevlit okundu. İlçe Müftüsü İrfan AÇIK'ın duasından sonra Belediyemiz tarafından cami avlusunda 1500 kişilik yemek dağıtıldı.