5.7.2019

İlçemizde devam eden çalışmalar yerinde incelendi

Eş Başkanımız Ferhat KUT, Başkan Yardımcımız Yılmaz GÜNDÜZ ve Meclis Üyelerimiz ile birlikte, Yenişehir Mahallesi Yasemin Sokakta devam eden asfalt çalışmalarını yerinde incelediler. Burada bulunan Fen İşleri ekiplerimizden bilgi alan Eş Başkanımız Ferhat KUT daha sonra yapılması planlanan sokakları gezerek, eksikleri not aldı. Mahalle sakinleriyle de sohbet eden Eş Başkanımız Ferhat KUT, Başkan Yardımcımız Yılmaz GÜNDÜZ ve Meclis Üyelerimiz, çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini ve tüm sokaklara hizmet götürmek için gayret göstereceklerini vurguladılar.

Mahalle sakinleri özverili çalışmalarından dolayı kendilerine ve belediyemiz çalışanlarına teşekkürlerini ilettiler.

Eş Başkanımız Ferhat KUT ve Başkan Yardımcımız Yılmaz GÜNDÜZ, son olarak Dicle Mahallesinde bulunan ve vatandaşlarımıza yönelik sağlık hizmeti vermeye devam eden belediyemize sağlık kabinine uğrayarak, çalışmalar hakkında bilgi aldılar.