19.9.2018

İlçemizde Gaziler günü törenle kutlandı

19 Eylül Gaziler günü münasebetiyle ilçemizde program düzenledi. Cumhuriyet Meydanında düzenlenen programa; Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Mehmet BALIKÇILAR, Garnizon Komutanı P. Bnb. Cenk ÖZLÜPINAR, Kurum Amirleri, Gazilerimiz ve vatandaşlarımız katılım sağladı.

Tören, Kaymakam/Belediye Başkan V. Mehmet BALIKÇILAR ve Garnizon Komutanı P. Bnb. Cenk ÖZLÜPINAR' ın Atatürk büstüne çelenk bırakmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmayı P. Yzb. Hüseyin TÜRKKAHRAMAN gerçekleştirdi.

Kaymakam/Belediye Başkan V. Mehmet BALIKÇILAR, törenin ardından belediyemiz binasındaki makamına geçerek, törene katılan gazilerimiz, kurum müdürleri ve vatandaşlarımız ile bir araya geldi..