19.11.2018

İlçemizde Mevlid-i Nebi haftası açılış programı.

Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle, Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen Prof. Dr. Mustafa KARATAŞ, Abdurrahman ÖNÜL ve Recep ARSLAN katılımıyla ”Sohbet ve İlahi Dinletisi” programı düzenlendi.

“Sohbet ve İlahi Dinletisi Programı’nda hemşerilerimizle buluşan Prof. Dr. Mustafa KARATAŞ, Abdurrahman ÖNÜL ve Recep ARSLAN ilahi, sohbet ve anlatımlarıyla vatandaşlarımız ilgiyle dinledi.

Şerif Başak Konferans Salonunda düzenlenen programa, belediyemiz müdürleri kamu kurum-kuruluş yönetici ve müdürleri, STK Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Anma programı Kültür ve Sosyal İşler Müdür V. Nurettin ŞİMŞEK’in konuşması ve Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Ardından İlahi Sanatçısı Abdurrahman ÖNÜL ve Recep ARSLAN, sahne alarak, birbirinden güzel ilahiler seslendirildi.

İlahi dinletisinden sonra sohbet bölümünde Hz. Peygamberin (S.A.V) hayatından kesitler, hadisler ve rivayetler aktaran Prof. Dr. KARATAŞ, gerçek anlamda Müslümanlığın nasıl olması gerektiği konusunda duygulu anlatımıyla vatandaşlarımızla paylaştı.

Programın sonunda belediyemiz müdürleri Kaymakamı/Belediye Bşk. V. Sn. Mehmet BALIKÇILAR’ın Prof. Dr. Mustafa KARATAŞ’a, İlahi sanatçı Recep ARSLAN ve Abdurrahman ÖNÜL’e günün anısına kendilerine plaket ve çiçek takdim edildi.