15.11.2018

İlçemizde yeni doğan bebeklerin ilk hediyesi bizden.

İlçemizde ilk doğan bebeklerin  ilk hediyesi bizden.

Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Sayın Mehmet BALIKÇILAR’ın selamı eşliğinde ‘’Hoş Geldin Bebek’’ projesi ile ilçemiz devlet hastanesinde yeni doğan bebek ve ailelerine ziyaretlerimiz sürüyor. Ziyarete mardinmasa/Nusaybin ekiplerimiz ile belediyemiz, Basın ve Halkla İlişkiler Müdür V. Kemal ASLAN eşlik etti.

Basın ve Halkla İlişkiler Müdür V. Kemal ASLAN, ‘’Ailelere yeni bireylerin katılmasının her zaman mutluluk verici olduğunu, belediye olarak ‘’Hoş Geldin Bebek’’ projesi ile ailelerin sevinçlerine ortak olmayı düşündüklerini ve devletimizin bizlere verdiği imkanlar doğrultusunda onlara her zaman en iyi koşulları sağlamaya gayret göstereceğiz. İnşallah onlarda ileride güzel ülkemizde birbirinden başarılı bireyler olarak hizmet verecekler. Bu vesile ile yeni doğan bebeklerimize aile saadeti içerisinde sağlıklı huzurlu bir ömür diliyor, ailelerine, milletimize hayırlı evlatlar olmasını temenni ediyorum’’ diye konuştu.

Ziyaretlerde, çocuk sevgisi ile tanınan belediyemiz ile Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Sayın Mehmet BALIKÇILAR, aileler ise; Böyle güzel ve mutlu bir günde Sayın Kaymakamımız bizi düşünmesi ve değerli ekipleri bizleri ziyaret etmeleri oldukça mutlu etti. Kendilerine bu nazik davranışlarından dolayı teşekkür ediyoruz,  şeklinde görüşlerini bildirdiler. “Hoş Geldin Bebek” Projesi ile doğum yapan aileler ziyaret edilerek onlara manevi destekte bulunmak, annelerin ve bebeklerin sağlık durumlarıyla yakından ilgilenmek, annelerin bireysel ve ailesel ihtiyaçlarının belirlenip temin edilmesine yönelik girişimlerde bulunulması amacıyla gerçekleştiriliyor.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden Belediyemiz bebekleri olan ailelere destek olmaya devam edecektir.

Tüm ailelere ve bebeklerine sağlıklı, mutlu ve huzurlu yarınlar dileriz.