16.11.2017

İlçemizdeki Spor Kulüpleri ve Spor Sevdalılarına Desteğimiz Devam Edecek

Belediyemiz, spor ve sporcuya destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda ilçemizde faaliyet gösteren 3 amatör spor kulübüne 2017-2018 sezonu için malzeme yardımı yapıldı. Ayrıca gençleri gelecek güzel günlere taşımak için spor kulüplerimize destek olmayı sürdüreceğiz.

Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Ergün Baysal’ın talimatıyla Belediyemiz, ilçede faaliyet gösteren 3 amatör spor kulübüne destek sağladı. Spor kulüplerimizin gelişmesine ve büyümesine katkı sunmak amacıyla Nusaybin Gençlerbirliği Spor Kulübü, Nusaybin Gençlik Spor Kulübü, Bayanlar Futbol Takımlarına spor malzemesi; forma, şort, antrenman malzemeleri vb. tüm ekipmanlar teslim edildi. Ayrıca, maddi sıkıntı çeken spor takımlarımıza da nakdi desteğinde bulunuldu.

Kulüp yöneticilerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Sayın Kaymakam/Belediye Başkan Vekilimiz, genç sporcuların yanında olduklarına vurgu yaparak her türlü maddi ve manevi desteği sunmaya hazır olduklarını ifade etti. Ayrıca yönetici ve sporcular Kaymakam/Belediye Başkan Vekilimiz Ergün Baysal’ın spor ve sporcuya karşı duyarlı, bilinçli olduğunu ifade ederek, maddi ve manevi katkılarından dolayı teşekkür ettiler.