1.6.2018

İlçemizin yolları asfaltlanıyor

İlçemiz geneli tamamlanan alt yapı çalışmaları sonrası Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından başlatılan sıcak asfalt projesi kapsamında ilçemizde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Fen İşleri ekiplerimiz tarafından kontrolleri sağlanan asfalt projesi kapsamında, Zeynel Abidin Mahallesi Şair Şinasi, Şair Nedim, Selmanipak Sokaklarında, Mor Yakup Mahallesi Karagöz, Cengiz Topel, Yaşar Doğu, Cansu, Kubilay, Mareşal Fevzi ÇAKMAK,  Ziyapaşa ve Ulubey Sokaklarında, Abdulkadirpaşa Mahallesi Umut Caddesi, İnönü, Arı, Sidar, Demir, Büyükkaya Çıkmazı, Güler, Kılıç, Saray, Acar ve Sağlık Sokaklarında, Yeşilkent Mahallesi Beyazgül, Leylak, İstasyon Caddesi, Mekan, Gar, Altan, Bulun ve Elçi Sokaklarında, Yenişehir Mahallesi DSİ, Tabur Yolu Caddesi, Belediye, Meşrutiyet, Ofis, Doğan, Reyhan ve Tabur Sokaklarında, Yeni Turan Mahallesi Mithat Paşa, Farabi, Hamam, Çağ Çağ, Akasya ve Değirmen Sokaklarında, Barış Mahallesi Sarıgül Sokakta, Devrim Mahallesi Hınıs Caddesi, Seher Sokaklarında, Kışla Mahallesi 27 Mayıs Caddesi, Selahaddin Eyyubi Mahallesi Sakarya Caddesi, Papatya, Mektep, Eser, Nesrin, Güven, Baraj, Soran, Anafartalar, Sülün, Akasya ve Baraj Sokaklarında, Sınır Caddesinde ve Lozan Caddelerinde çalışmalar tamamlandı.

İlçemizde çalışmalar sürüyor.