14.3.2017

İŞKUR Alımları İçin Kura Çekimleri Yapıldı

Belediyemizde 6 ay süreliğine istihdam edilmek üzere 2625 başvuru arasından 135 kişinin noter huzurunda kura çekimleri yapıldı.

Toplum Yararına Program kapsamında Nusaybin Atatürk Spor Salonunda yapılan kura çekimi ile Belediyemizde 6 ay süreliğine istihdam edilmek üzere 2625 kişi İŞKUR’a başvuru yapıldığını dile getiren Nusaybin Noteri Ömer Çilak, İŞKUR Mardin Şube Müdürü Mehmet Akın, Belediyemizin görevlileri yansıra vatandaşlarımızın gözetiminde şeffaf bir şekilde kura çekildi.

Belediyemizde Temizlik ve Bakım işlerinde 6 ay süreyle personel alımı yapılmak üzere isimleri çıkan her bir vatandaşımızın Nusaybin Noteri Ömer Çilak, T.C kimlik no ve isimleri okuyarak ismi çıkan vatandaşlarımızın isim listesi hazırlandı.