26.11.2017

Kadına Şiddete Karşı Buradayız!

Kadına yönelik şiddete karşı uluslararası mücadele ve dayanışma günü münasebetiyle, Belediyemiz ve Nusaybin Kaymakamlığı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü iş birliğiyle Mitanni Kültür Merkezi’nde program düzenlendi.

Düzenlenen programa Kaymakam/Belediye Başkan Vekilimiz Ergün BAYSAL, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüsnü Bengin EFETÜRK, Mardin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Gençlik Hizmetleri Daire Başkanı Dr. Mehtap Bingül ve Nusaybinliler katıldı.

Programdaki konuşmaları sırasıyla, ASP İl Müdürü Hüsnü Bengin EFETÜRK, Mardin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Gençlik Hizmetleri Daire Başkanı Dr. Mehtap Bingül ve İlçe Kaymakamımız/Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Ergün BAYSAL yaptı.
Sayın BAYSAL gerçekleştirdiği konuşmasında “Birbirimize saygı ve sevgi çerçevesinde içerisinde yaklaşırsak eğer, toplumda kadına şiddetten çok daha az bahsedeceğiz. “ dedi.

Düzenlenen programda “şiddeti önleyici tedbirler ve şiddete karşı korunma” konulu bilgilendirme konuşmaları yapılırken, sinevizyon sunumu da gerçekleştirildi. Müzik dinletisinin ardından, Malatya’dan davet edilen, tiyatro ekibi günün anlam ve önemine binaen bir gösteri sundu. Tiyatro gösterisinin ardından program son buldu.