3.7.2019

Kadın/Erkek Sokak Basketbol turnuvasının şampiyonları belli oldu

Belediyemizin sportif faaliyetler kapsamında Mitanni Kültür Merkezinde düzenlediği Kadın/Erkek Sokak Basketbol turnuvasının çeyrek final, yarı final ve final karşılaşmaları oynandı. Gençlerimize yönelik gerçekleştirdiğimiz 3x3 Kadın/Erkek Sokak Basketbol turnuvasında 12 Kadın ve 16 Erkek takımı mücadele etti.

Mitanni Kültür Merkezinde gerçekleştirilen ve centilmenlik çerçevesinde geçen müsabakalara vatandaşlarımızda yoğun ilgi gösterdi. Basketbol Federasyonunda görev yapan hakemlerin yönettiği nefes kesen mücadeleler sonucunda kadınlarda Nusaybin Belediye Spor, erkeklerde ise Oktay Mungan Spor Kompleksi şampiyonluğa ulaştı.

Karşılaşmaların ardından, şampiyon olan ve dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını takdim eden Eş Başkanımız Av.Semire NERGİZ, sportif faaliyetler kapsamında gençlerimiz için sürekli etkinlik üretmeye çalışacaklarını belirtirken, sporun kazananı kaybedeni olmadığını, asıl kazananın barış ve kardeşlik olduğunu vurguladı.

Turnuvada emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten Eş Başkanımız Av.Semire NERGİZ’e de, spora katkılarından dolayı Eş Başkanlarımız adına düzenlenmiş plaket takdim edildi.

Turnuva sonucunda tablo ise şu şekilde oluştu ;

Erkeklerde ;
1. Oktay Mungan Spor Kompleksi