11.10.2017

Kadınlara Yönelik Kurslarımız Devam Ediyor

Belediyemiz Kadın ve Aile Hizmetleri Birimi tarafından ilçemiz kadınlarına yönelik meslek ve beceri edindirme kursları açılmaya devam ediyor. 02.10.2017 tarihinde açılan Okuma-yazma Kursu ile kadınlarımıza yaşam becerisi, matematik, üst beceriler, kelime, cümle ve metin oluşturma gibi beceriler kazandırmak amaçlanmaktadır. Kurslardaki eğitmenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından görevlendirilen alanında uzman kişilerdir. Şuan devam eden 1.kademe okuma-yazma kursumuz 15.01.2018 tarihinde tamamlanacaktır. Sonrasında yeni kayıt yaptıran kadınlarımız için yenisi açılarak sene sonuna kadar bu şekilde devam edecektir. Okuma-yazma kursu ile birlikte Bilgisayar Kursu da açılmıştır. İlerleyen tarihlerde farklı kurslarımızda açılacaktır.