14.11.2017

Kadınlarımıza Yönelik Tiyatro Etkinliği

Belediyemiz Kadın ve Aile Birimi tarafından 17.11.2017 tarihinde 2 seanslı tiyatro etkinliğimiz Mitanni Kültür Merkezi’nde gerçekleşecektir.

Etkinliğimizin birinci seansı sabah gerçekleşecektir ve bu seansımızda sadece kadınlarımıza yönelik çalışmalarımız olacaktır.Etkinliğimiz tüm kadın merkezlerinin kursiyer hocaları ve personelleri, yarım gün çalışan memurları, müftülükte çalışan  Kuran-ı Kerim kurs hocaları ve kursiyerleri başta olmak üzere ulaşabildiğimiz tüm kadınlarımız için sergilenecektir. Tiyatro haftası etkinlikleri kapsamında kentimize davet edilen İstanbul merkezli Metin Karaman yönetimindeki Balans Tiyatro ekibi bu etkinliğimizde uyuşturucun ne kadar kötü bir zehir olduğunu anlatacaktır. Daha önce de tiyatro ekibimiz gençlerimize uyuşturucu ile mücadele konusunda gençlerimizin bilinçlenmesi için gösteri düzenlediler. Şimdi de amacımız aileleleri, çocuklarını uyuşturucu karşısında göstermesi gereken ilgi için uyarmaktır.

Tiyatro gösterimizin ikinci seansında ise özel okul öğrencilerimize ve imam hatip kız öğrencilerimize  gösterim gerçekleşecektir.