22.6.2017

Kadir Gecesinde Vatandaşlarımız Birlikte İftar Açtı

Belediyemiz ile Ak Parti Milletvekili Ceyda BÖLÜNMEZ ÇANKIRI’nın ortaklaşa düzenlemiş olduğu iftar yemeğimiz bu akşam Tarihi Zeynel Abidin Camiinde verildi.

Kadir gecesi münasebetiyle düzenlediğimiz iftar yemeğine Ak Parti Milletvekili Ceyda BÖLÜNMEZ ÇANKIRI, Kaymakam/ Belediye Başkan Vekilimiz Ergün BAYSAL, Eski Mardin Milletvekili Süleyman BÖLÜNMEZ, Ak Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali DÜNDAR, İlçe Başkanı Mehmet Latif ÖZEL, İlçe Emniyet Müdürü Abdurrahim ZENGİN, Kamu Kurum ve Kuruluş yöneticileri, bazı STK temsilcileri ve binlerce vatandaşımız katıldı. Ceyda BÖLÜNMEZ ÇANKIRI alanda iftar saatini bekleyen vatandaşlarımızın masalarını ziyaret edip onlarla sohbet etti. İftar öncesi İlçe Müftümüz İrfan AÇIK tarafından iftar duası okundu. Ezanın okunmasıyla beraber vatandaşlarımız iftarını açtı. İftar yemeğinin ardından yemekte bulunan vatandaşlara selamlama konuşması yapan Ak Parti Mardin Milletvekili Ceyda BÖLÜNMEZ ÇANKIRI “Sizlere Sayın Cumhurbaşkanımızın selamlarını getirdim. Şimdiden Ramazan Bayramınızı kutluyor, oruçlarımızın kabulünü diliyorum. İnşallah Nusaybin’de huzurlu, mutlu, birlik ve beraberlik ruhu içinde bir bayram geçirmenizi diliyorum” dedi.

Program sonunda Kadir Gecesi münasebetiyle Gülşilav Kadın, Eğitim, Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezimiz tarafından vatandaşlarımıza lokum ve şeker dağıtıldı.