26.5.2017

Kaldırım İşgalini Önlemek İçin Denetimleri Sıklaştırdık

Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçemiz genelinde kaldırım işgalini önlemek için denetime çıktı.

Hem ramazan ayı başlangıcı sebebiyle hem de vatandaşlarımıza daha kullanışlı ve rahat caddeler sunmak için, Zabıta Ekiplerimiz tarafından kaldırım işgalini önlemek adına denetim yapıldı. Kaymakam/Belediye Başkan Vekilimiz Ergün Baysal’ın talimatı doğrultusunda ekiplerimiz vatandaşı ılımlı bir dille uyararak onları bu konuda daha duyarlı olmaya davet etti. İş yerleri sahipleri uyarılarak kaldırımda ve dükkân önlerindeki malların dükkân içerisine alınmaları gerektiği söylendi. Bir yandan da ekiplerimiz manavları meyve ve sebzelerin üzerinde etiket bulundurması konusunda ikaz etti. Uyarılara itibar etmeyen esnaflara gerekli cezai işlemlerin uygulanacağını belirten Zabıta Ekiplerimiz esnaftan bu konuda yardımcı olmalarını istedi.

Daha modern ve düzenli bir Nusaybin için bu denetimler sıklıkla devam edecektir.