5.11.2018

Kardeş belediyemizden anlamlı gezi.

Kardeş belediyemiz olan Bağcılar Belediyesi destekleriyle Sosyal etkinlikler kapsamında, ilçemizde ki Şehit ve Gazi Yakını öğrencilere yönelik İstanbul gezisi düzenlendi.

Geziye 20 öğrencimiz katıldı. Geziye belediyemiz Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdür V. Kemal ASLAN eşlik etti.

3 günlük gezi kapsamında, İstanbul Akvaryum Gezisi, Sultanahmet Camii ve Ayasofya, Beşiktaş Askeri Müzesi, Miniatürk, Engelliler Sarayı, Tarihi Mısır Çarşısı ve daha bir çok görkemli ve tarihi yerler gezildi. Gezinin son gününde muazzam İstanbul Boğaz turuyla tamamlandı.

Gezi kapsamında hazırlanan yoğun etkinlik programı öğrencilerin eğlenmesine ve sevinmesine neden oldu.Öğrenciler birçok tarihi ve turistik mekânları gezdi.Birçoğu evinden ilk defa uzaklaşan gençler, katıldıkları boğaz turuyla İstanbul’un sahip olduğu güzelliklerin tadını çıkardı.

Yapılan bu anlamlı gezi sonrası belediyemiz Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü V. Kemal ASLAN ile öğrencilerimiz İstanbul gezisi katkılarından dolayı kardeş belediyemiz Bağcılar Belediyesi Başkanı sayın Lokman ÇAĞIRICI’ya teşekkür ziyaretinde bulundular.