1.12.2017

Kardeşlik projesi

İstanbul’a bağlı, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce hayata geçirilen KARDEŞLİK PROJESİ kapsamında, Haydarpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Nusaybin’e davet edildi.

Kardeşlik projesi çerçevesinde ilçemize, Nusaybin Anadolu Lisesi tarafından davet edilen Haydarpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idarecileri ve öğrencileri Belediyemiz tarafından tahsis edilen otobüsle, sırasıyla Kasımiye Medresesi, Hasankeyf, Beyaz su ve birçok tarihi yeri gezdiler.

Gerçekleştirilen gezilerin ardından, Nusaybin Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Ergün BAYSAL, Haydarpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul müdürü Lütfü CEVAHİR, müdür yardımcısı Bilal SARAÇ, öğretmen ve beraberindeki öğrencileri yemekte ağırladı.

Konuklar, kardeşlik projesi kapsamında birçok il ve ilçeden güzel dostluklar ve kardeşlikler kazandıklarını belirtirken, yanlarında getirdikleri hatıra hediyelerini Sayın BAYSAL’a takdim ettiler.

Öte yandan yemek programına Sayın BAYSAL dışında, İlçe Emniyet Müdürü Abdurrahim ZENGİN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit ÇETİN ve Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili Kemal Aslan’da katılım gösterdi.

Sayın BAYSAL program sonunda konuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.