22.11.2017

Kaymakam BAYSAL'a teşekkür ziyareti

Nusaybin Belediye Spor Kulübü Başkanı Necmettin KARDAŞ, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü ve Belediye Spor Müdür Vekili Serkan TEKİN,  genel kaptan İsmail ALTINSÖZ, Antrenör Sultan AKMEŞE, Belediyemize bağlı kadın ve erkek basketbol takımları ile amatör futbol takımı Sayın BAYSAL’ı makamında ziyaret ederek, maddi desteklerinden ötürü teşekkürlerini ilettiler.

Sıcak bir sohbet ortamında geçen ziyarette, Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Ergün BAYSAL, Nusaybin Belediyesi Spor Kulübü ve ilçemizde faaliyette bulunan, gençleri spora yönlendirip, spor faaliyetlerine teşvik eden tüm amatör kulüplere maddi destek ve malzeme desteğinde bulunmaya devam edeceklerini belirtti. Ayrıca içinde bulunduğumuz sezonda tüm kulüplerimizin başarılı olmaları temennilerinde bulundu.

47 NUMARALI FORMA

Ziyarete gelen konuklar, Kaymakam/Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Ergün BAYSAL’a, yanlarında getirdikleri özel hazırlanmış, Ergün BAYSAL yazılı 47 numaralı Nusaybin Belediye Spor formasını hediye ettiler.

Sayın BAYSAL, konuklarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.