18.3.2017

Kaymakam /Belediye Başkan Vekilimiz 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Töreninde

Çanakkale Deniz Zaferinin 102. Yılı kutlama ve 18 Mart Şehitlerimizi Anma Günü nedeniyle İlçemizde  tören düzenlendi.

Çanakkale Deniz Zaferinin 102. Yılı kutlama ve 18 Mart Şehitlerimizi Anma Günü nedeniyle İlçemizde de tören düzenlendi.
Törene, İlçe Kaymakamı/  Belediye Başkan Vekilimiz Ergün Baysal ile Garnizon Komutanı P. Yarbay Barış KONAK’ın Atatürk büstüne çelenk bırakmasıyla başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra Halk Eğitim Merkezine geçildi.
2. Hudut Tabur Komutanlığında görevli P. Teğmen Mücahit HASANOĞLU, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Çanakkale Deniz Zaferini anlatan HASANOĞLU, 15 Temmuz gecesinde milletimizin vatan hainleri önünde dimdik durduğunu söyledi.
Çanakkale konulu oratoryo ve şiirlerin okunmasından sonra Türk Halk Korosu türkü dinletisi verdi.
Şiir ve Kompozisyon yarışmalarından dereceye giren öğrencilere Kaymakam/Belediye Başkan Vekilimiz Ergün Baysal, Garnizon Komutanı Konak ve Milli Eğitim Müdürü Ümit Çetin tarafından çeşitli hediyeler verilmesiyle tören sona erdi.