9.11.2017

Kaymakam/ Belediye Başkan Vekilimiz Ergün BAYSAL, Mardin 2. Yapı Grubu İnşaat-Tadilat Fuarına katıldı.

Mardin’de ikincisi düzenlenen Yapı Grubu İnşaat Tadilat Fuarı (MARBUILDS'17), yapılan törenle açıldı. Bir alışveriş merkezinin sahası içinde kurulan çadırda açılan fuarın 8-12 Kasım tarihleri arasında sürmesi planlanıyor.

Fuara destek amaçlı Kaymakam/ Belediye Başkan Vekilimiz Ergün BAYSAL, Nusaybin’den bazı Kamu Kurum ve Kuruluş temsilcileri ile Belediye çalışanlarımız katıldı. Fuarın 4 gün sürmesi planlanıyor, fuarda; yapı malzemeleri, bina otomasyonu, iş ve inşaat makinaları, kent ve çevre donatıları, tadilat, restorasyon, elektrik ve aydınlatma, enerji, güneş enerjisi, doğalgaz, ısıtma-soğutma, mobilya, dekorasyon, kapı-pencere, mutfak, emlak-konut, ev aletleri ve beyaz eşya üreticilerinin yer aldığı görüldü. Fuar, 4 gün boyunca kapılarını ziyaretçilere açık tutacak.

Açılış konuşmasında Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Yaman, fuarların şehir ekonomisine ciddi anlamda katkısı olduğunu vurguladı. Ardından  "Bu şehre Fuar ihtiyacı var. Bizim arzumuz da burada bir Fuar alanı olsun. Onun için çalışıyoruz. İnşaat alanında dünyada Çin’le beraber bu sektörün en iyi ülkesi biziz. Bu sebeple yüzümüzü ağırtan inşaat sektörünün kıymetli paydaşlarına ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.