23.11.2017

Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Ergün BAYSAL, İlçemiz Okullarını Ziyaret Etti.

Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Ergün BAYSAL, ilçemiz okullarını ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle birlikte sohbet edip, sorunlarını dinledi. 2017 yılında Nusaybin Belediyemizce tüm okullarımıza başta çevre düzenlemeleri ve peyzaj çalışmaları olmak üzere, spor faaliyetlerine katkı sağlamak amacıyla oluşturulan spor alanları ile de çeşitli desteklerde bulunulmuştur.

Kaymakam/Belediye Bşk. V. Ergün BAYSAL, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit ÇETİN ve Şube Müdürü Abdulgani AK ile birlikte, sırasıyla Nusaybin Kız Anadolu Lisesi, Beyaz Gül Anaokulu ve Selahaddin Eyyubi Anadolu Lisesini ziyaret ettiler. Öğrencilerle yakından ilgilenen Sayın Kaymakamımız, çocuklarımızın başarılı olması ve her zaman gözlerinin gülmesinin çok önemli olduğunu ifade etti.

Son olarak okul bahçesinde Voleybol oynayan öğrencilere kısa bir süre eşlik eden Sayın Kaymakamımız, okul idarecileri, öğretmen ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirerek ziyaretlerini sonlandırdı.