24.7.2017

Kaymakam/Belediye Bşk. V. Ergün BAYSAL, çalışmaları devam eden kanalizasyon altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Kaymakam/Belediye Bşk. V. Ergün BAYSAL, ilçemizde çalışmaları devam eden kanalizasyon altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

İlçemizin yıllardır sorun ve sıkıntısı bitmeyen, Nusaybin’in kanayan yarası kanalizasyon sorunu son buluyor. İlçemizin toplam 100 km kanalizasyon altyapısı yenileniyor. Mardin Büyükşehir Belediyesi MARSU ve Belediyemiz iş birliği ile ilçemizde çalışmaları Cumhuriyet Caddesinde halen devam eden kanalizasyon altyapı çalışmalarını Kaymakam/Belediye Bşk. V. Ergün BAYSAL yerinde inceledi. Yetkililerden bilgi alan BAYSAL, en kısa sürede çalışmaların bitirilip, İlçemizin tümünün tekrar asfaltlanacağını ve Belediyemiz tarafından planlanan sokak iyileştirme ve peyzaj işlemlerine başlanacağını bildirdi.