23.6.2017

Kaymakam/Belediye Bşk. V. Ergün BAYSAL, iftarda yetim ve öksüz çocuklar ile bir araya geldi.

İftar yemeğine, Kaymakam/Belediye Başkan Vekilimiz Ergün BAYSAL, İlçe Emniyet Müdürü Abdurrahim ZENGİN, İlçemiz Müftüsü İrfan AÇIK ile birlikte öksüz ve yetim çocuklar ile aileleri katıldı. İftar saatinden önce Kaymakam/Belediye Bşk. V. BAYSAL; gelen misafirlerin masalarını tek tek dolaşarak hal hatırlarını sordu. Ardından ezanın okunması ile birlikte ilçe müftümüz İrfan AÇIK iftar duasıyla vatandaşlarımız oruçlarını açtı. İlçe Müftümüz AÇIK; bu anlamlı iftar yemeğinin önemi hakkında kısa bir konuşma yaptıktan sonra Kaymakam/Belediye Başkan Vekilimiz Ergün BAYSAL; “Ramazan ayının sonlarına doğru yaklaştığımız bu iftar soframızı bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum. Teşriflerinizden dolayı büyük bir mutluluk duyduğumu, iftarınızı birlikte açmaktan memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum. Devletimiz hem siz kıymetli vatandaşlarımızın hem de bizlere emanet olan gencecik çocuklarımızın her zaman yanındadır. Ebetteki imkânlarımız ölçüsünde ve elimizden geldiği zaman ve yerlerde muhakkak ki sizlerin yardımına koşmak, sizlerle birlikte olmak en temel görevimizdir. Kıymetli annelerimiz ve babalarımız, çocuklarının güzel geleceğinden emin ve memleketimize, milletimize, kendi şehrine ve ailesine faydalı bireyler olması yönünden elinden gelen gayreti göstererek bizler de idare devlet olarak elimizden gelenini yapmaya gayret edeceğiz. Bu vesile ile Ramazan Bayramınızı en güzel bir şekilde ailenizle ve sevdiklerinizle geçirmenizi niyaz ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Kaymakam/Belediye Bşk. V. BAYSAL konuşmalarının ardından gelen misafirlerle sohbet ederek sorunlarını dinledi. Ayrıca ilçemizde bulunan 470 çocuğumuza bayramlık elbise, ayakkabı ve oyuncak gibi hediyeler verildi.