15.11.2017

Kaymakam/Belediye Bşk. V. Ergün BAYSAL, İlçemiz Genelinde Devam Eden Düzenleme Çalışmalarını Yerinde İnceledi.

Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Ergün BAYSAL, Demiryolu, Sanayi Kavşağı ve Mardin Yolu Caddesinde devam eden düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Ergün BAYSAL, Mardin Büyükşehir Belediyesi ekiplerince devam eden Mardin Yolu Caddesi ve Sanayi Kavşağındaki düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ardından Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü tarafından vatandaşlarımıza güzel yaşam alanları oluşturmak amacıyla yürütülen Demiryolu peyzaj çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Sayın Kaymakam/Belediye Başkan Vekilimiz, çalışmaların planlanan sürede tamamlanması ve vatandaşlarımız açısından mağduriyet yaşanmaması konusunda uyarılarda bulunarak alandan ayrıldı.